Libriotech nettsider - Ta del i fellesskapet

Vi leverer og drifter WordPress-nettsider basert på Webløft – bibliotekenes egen nettløsning! La oss ta vedlikehold og drift så kan du selv konsentrere deg om innholdet.

Nettside

Nettsider fra Libriotech

Libriotech leverer moderne nettsider skreddersydd for norske forhold. Vi bruker samme grunnmal for våre nettsider som de over 100 norske bibliotekene som bruker Webløft® som er bygget med WordPress CMS. Vi holder oss oppdatert på alt det spennende som skjer av utvikling for denne nettside-løsningen. Utbredelsen av WordPress er enorm, både blant norske bibliotek og i verden for øvrig med 58% av CMS-markedet og 28% totalt. (W3Techs, juli 2017).  Nettsider fra Libriotech er spekket med all den funksjonalitet et bibliotek har behov for.

Drift

Drift og vedlikehold

Det kommer hele tiden nye oppdateringer til WordPress-nettsiden din. Både av selve installasjonen, og for dine tema og plugins. Noen ganger kan slike oppdateringer lage litt rusk i maskineriet. Det er som regel snakk om småfeil i en plugin, men det kan være nok til å gjøre hele nettstedet utilgjengelig for bruk. Med Libriotech som drift- og vedlikeholdspartner slipper du å engste deg for dette. Vi sørger for at nettsiden din ikke påvirkes negativt av nye oppdateringer, og legger vedlikeholdet til tidspunkt på døgnet med lavest besøkstall. Slik sikrer vi at du og dine lånere får en problemfri opplevelse av nettsidene, så kan du bruke tiden din på å fylle opp nettsiden med innhold.  Vi har stor kompetanse på WordPress-sider basert på Webløft-malen, og lang erfaring med server-drift. Vi har flere ulike driftsmodeller som er tilpasset forskjellige behov. PRISLISTE FOR VÅRE NETTSIDEPRODUKTER FINNER DU HER.

Utvikling

Utvikling

Det som har gjort WordPress CMS så enormt populært er muligheten for å utvikle egne, frittstående utvidelser (engelsk: plug-ins). Vi bygger enten opp en ny utvidelse fra bunnen av, eller vi bygger videre på en allerede eksisterende utvidelse. Uansett er det viktig at kommunikasjonen mellom biblioteket og utvikleren er god, slik at sluttproduktet blir som det var tenkt i utgangspunktet. Det er i våre øyne også viktig å sikre seg at utviklingen man finansierer kommer andre til gode. For å oppnå dette bør utviklingsarbeidet resultere i en veldokumentert utvidelse tilgjengeliggjort i den offisielle brønnen for WordPress-utvidelser på WordPress.org. I tillegg må produktet registreres med den korrekte frie og åpne lisensen, slik at også evt. videreutvikling blir forpliktet til å bruke samme lisensiering.  Med vår lange erfaring med digitale løsninger for norske bibliotek kan Libriotech hjelpe deg trygt i mål med dine gode ideer!

Utvikling

Test-nettside

Prøv våre nettsider helt uforpliktende og uten kostnad i inntil 3 måneder! Vi synes det er viktig at du får prøve produktene våre før du velger å kjøpe tjenester av oss. Vi har derfor satt opp en egen server til test-formål. For å få en test-nettside, send en e-post til post(a)libriotech.no. Når test-nettsiden er klar sender vi deg innloggingsingformasjon så du kan begynne å boltre deg.

Brukerstøtte

Brukerstøtte

Vi vet hvor viktig det er med brukerstøtte du kan stole på. Vi vil alltid sørge for at du får hjelpen du trenger så raskt som mulig. Alle våre kunder får tildelt en bruker-id i vårt supportsystem, og våre ansatte får direktebeskjed når nye saker kommer inn. Fornøyde kunder er selvfølgelig avgjørende for oss, og vi opererer med standard responstid som følger:

Blokkerende feil: 4 timer
Alvorlige feil: 8 timer
Mindre feil: 8 timer

Følgende tidsramme gjelder for håndtering av problemene:
Blokkerende feil: Innen 8 timer skal det finnes en løsning som gjør at feilen kan nedgraderes til
alvorlig feil.
Alvorlig feil: Innen 24 timer skal vi ha gitt en tidsramme for hvor fort feilen kan løses. Maksimal tid for løsning på problemet er 14 dager.
Mindre feil: Innen 48 timer skal vi ha gitt en tidsramme for hvor fort problemet kan løses.
Maksimal tid for løsning på problemet er 2 måneder.

p

Webløft

Hva er Webløft® ?

Webløft® er navnet på nettside-prosjektet som ble initiert av de seks fylkesbibliotekene i Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark, Østfold,  i perioden 2015-2017. Nasjonalbiblioteket ga tilskudd til prosjektet  fra sine prosjekt- og utviklingsmidler. Løsningen har fokus på fri, åpen programvare og utvikling og fri tilgjengelliggjøring av annet relatert materiale. På samme måte som med Koha ønsker Libriotech å bidra til communityet rundt Webløft og den videre utviklingen av tjenester. For å lære mer om Webløft®  anbefaler vi deg å lese mer på prosjektets egen hjemmeside. 

Translate »