Personvernerklæring

Libriotech AS behandler dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar, samler inn og behandler når du besøker Libriotech.no

Ansvar

Det er daglig leder i Libriotech AS som er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du ihht. Personopplysningsloven § 19 har krav på når det samles inn personopplysninger. Erklæringen inneholder også generell informasjon om hvordan Libriotech AS behandler personopplysninger og hvorfor dette gjøres (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Libriotech AS har adresse: Joveien 45, 8014 Bodø. Vårt organisasjonsnummer er: 919 364 661 MVA

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle former for data, informasjon, opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson, jf. Personopplysningsloven § 2, nr. 1 og GDPR artikkel 5 nr. 1. Det avgjørende for om en opplysning er en personopplysninger er om opplysningene kan knyttes til en konkret person. Opplysninger, som alene ikke kan knyttes til en enkeltperson, kan i tilfeller hvor opplysningen forekommer sammen med andre data utgjøre en personopplysning.

Analyseverktøy

Libriotech.no benytter Matomo for å lagre anonymisert besøksstatistikk. Det er kun Libriotech AS som har tilgang til den anonymiserte besøksstatistikken. Følgende data lagres i besøksstatistikken:

  • Enhet-, operativsystem- og nettleserstatistikk.
  • Hvilken nettadresse du evt. har klikket deg videre til Libriotech.no fra
  • Hvor mange som besøker forskjellige sider på nettsiden
  • Hvor lenge besøket varer
  • Hvilke sider du klikker deg inn på hos Libriotech.no
  • Hva du søker etter inne på Libriotech.no

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som kan lagres på din maskin når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal vite og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.Data fra disse kan hentes frem av nettsider som kjenner cookiens unike ID. Formålet er å gjøre brukeropplevelsen din bedre for deg ved at nettsiden da husker innstillingene dine og hvilke sider du har besøkt. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke andre nettsteder du besøker, og vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person.

Stenge av for informasjonskapsler

Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. For å lese mer om informasjonskapsler og om hvordan du sletter dem, se

https://www.mediebedriftene.no/informasjonskapsler

eller

https://nettvett.no/slik-admin…

Vær oppmerksom på at noen av våre funksjoner eller tjenester delvis eller helt kan slutte å fungere dersom du velger å slå av informasjonskapsler.

Translate »